arrow-left

Om os

Slik-bilen.dk er en familie virksomhed som holder til i det midtjyske. Vi sender pakker med slik til hele Danmark med diverse fragt selskaber. Leveringstiden i Danmark er 1-2 dage og dette er noget vores kunder sætter stor pris på.

Vores formål med slik-bilen.dk er at gøre bland-selv-slik til en sjov og anderledes oplevelse for vores kunder. Mange har i dag rigtig travlt med hverdags ting og gøremål og glemmer at forsøde tilværelsen. Dette er noget som vi synes er vigtigt og det vil vi gerne gøre rigtig nemt for vores kunder.

Med vores koncept, får du leveret dit slik direkte til din hoveddør. Vi har også mulighed for at leverer til en pakkeshop i nærheden af dig hvis du gerne selv vil afhente den.

Høj kvalitet er nøgleordet

Vores slik er bedre end det du kan få i supermarkederne. Det er det primært fordi vi opbevarer slikket under bedre forhold og vi har rigtig hurtig udskiftning derved bevarer slikket sin friskhed. Mange af vores kunder skriver til os og fortæller at de ikke før har oplevet så frisk slik. Vi sætter en stor glæde i at leverer noget godt kvalitetsslik som giver vores kunder en god oplevelse.

Derudover kan du når du handler hos os, være sikker på at der ikke er nogen der har rørt ved dit slik før du skal spise det, det er også noget som vores kunder rigtig godt kan lide. Vi har rigtig meget fokus på netop hygiejne, da dette er en tryghed vores kunder forventer.

Danmarks største online udvalg

Vi har over 400 kvalitets bland selv slik varianter, og vi ønsker kun at have de bedste. Derfor kan vi garantere at vi har smagt hver og en variant og herefter godkendt dem. Nogen varianter er blevet valgt fra i processen fordi kvaliteten var dårlig og er det ikke noget vi vil spise så vil vi heller ikke tilbyde det til vores kunder.

Har du endnu ikke prøvet os, så er der kun at ønske dig rigtig god fornøjelse herfra, vi glæder os til at pakke dit slik og vi glæder os til at du skal have en helt anderledes oplevelse med bland-selv-slik.

Så til sidst, læn dig tilbage i sofaen, nyd vores udvalg, og bland din pose som du ønsker den.

Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse.