arrow-left

Om os

Slikbilen.dk er en familie virksomhed, som holder til i det midtjyske, nemlig Herning. Vi sender pakker med slik til hele Danmark med diverse fragt selskaber. Leveringstiden i Danmark dag-til-dag, og dette er noget vores kunder sætter stor pris på.

Vores formål med Slikbilen.dk er at gøre bland selv slik til en sjov og anderledes oplevelse for vores kunder. Mange har i dag rigtig travlt med hverdags ting og gøremål, og glemmer at forsøde tilværelsen. Dette er noget, som vi synes er vigtigt, og det vil vi gerne gøre rigtig nemt for vores kunder.

Med vores koncept får du leveret dit slik direkte til din hoveddør. Vi har også mulighed for at levere til en pakkeshop i nærheden af dig, hvis du gerne selv vil afhente den.

slikskål

Høj kvalitet er nøgleordet

Vores bland selv slik er bedre end det, du kan få i supermarkederne. Det er det primært fordi, vi opbevarer slikket under bedre forhold, og vi udskifter dagligt alle slikbøtterne. Derved bevarer slikket sin friskhed. Mange af vores kunder skriver til os, og fortæller, at de ikke før har oplevet så frisk bland selv slik. Vi sætter en stor glæde i at levere noget godt kvalitetsslik, som giver vores kunder en god oplevelse.

Derudover kan du, når du handler hos os, være sikker på, at der ikke er nogen, der har rørt ved dit bland selv slik, før du skal spise det. Det er også noget, som vores kunder sætter stor pris på. Vi har rigtig meget fokus på netop hygiejne, da dette er en tryghed, vores kunder forventer ved at handle bland selv slik online.

bland selv slik med dumle og andre lækkerier

Muligvis Danmarks største online udvalg

Vi har over 600 kvalitets bland selv slik varianter, og vi ønsker kun at have de bedste. Derfor kan vi garantere, at vi har smagt hver og en variant og herefter godkendt dem. Nogle slik varianter er blevet valgt fra i processen, fordi kvaliteten var dårlig, og er det ikke noget, vi vil spise, så vil vi heller ikke tilbyde det til vores kunder.

Har du endnu ikke prøvet os, så er der kun at ønske dig rigtig god fornøjelse herfra. Vi glæder os til at pakke dit bland selv slik, og vi glæder os til, at du skal have en helt anderledes oplevelse med bland selv slik.

Så til sidst, læn dig tilbage i sofaen, nyd vores udvalg og bland din slikpose, som du ønsker den.

Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse.