arrow-left

Det er Halloween hos Slikbilen

Vi står klar med masser af (u)hygge i form af Halloween kasser fyldt med slik og meget andet lækkert, der passer til højtiden! Mange forbinder Halloween med gys og gru. Men i virkeligheden handler det om at klæde sig ud, omfavne det dystre og selvfølgelig spise masser af slik!

Det skaber dejlige oplevelser for hele familien – og børnene elsker det. Der skal rasles trick-or-treat, skæres i græskar og dannes fantastiske minder. Hos Slikbilen har vi fyldt sortimentet op, og forberedt masser af spændende inspiration, der kan bidrage til, at hele jeres familie får den bedste Halloween!

Bestil Slikbilens helt egen Halloween slikpose Her

Vi har en masse spændende at dele med dig i løbet af Oktober!

 

slikbilens halloween box

Bestil Slikbilens Halloween Box

Skal jeres Halloween oplevelse være mere luksuriøs og eksklusiv end den, I får fra den lokale købmand? Børnene elsker Halloween – især i dag hvor skolerne har mere fokus på højtiden. Ligesom juleaften eller fødselsdagen vil de gerne have en Halloween, der er helt speciel.

Som forældre er I sikkert ude at handle græskar, slikbøtter og måske endda dekorationer. Vi ved, at det kan være svært, og måske endda stressende, at få det hele købt ind. Vi vil derfor gerne hjælpe med at gøre weekenden unik og nemmere for jer.

Sidste år var boxen en kæmpe succes. Den kan bestilles lige her!

Blodsirup på pandekagerne?

Hvis du har set indholdet af Halloween Boxen, har du måske studset over plastikbeholderen med sirup i. Denne smager af jordbær, og er særdeles god til pandekager. Se bare videoen nedenfor – de er vildt lækre!

Skab en fed dag eller aften med børnene, hvor I nyder pandekager med blodsirup. Brug det til en flatterende frokost eller lækker dessert. Uanset hvad, skal det prøves. Halloween Boxen kan forudbestilles her.

Bland-selv Halloween pose

Som altid kan I blande jeres egne slikposer hos os – og meget af det slik, vi har på hylderne, kan sagtens bruges til at gøre jeres Halloween mere (u)hyggelig! Det kan være, I skal have en lækker slikskål klar til Halloween weekenden – eller måske skal I have en slikpose klar med slik, som I kan give børnene, der rasler trick-or-treat? Vi vil helt vildt gerne fortælle jer om, hvad vi kan tilbyde hertil.

Vi har oprettet en Halloween kategori under bland selv slik, så du nemt kan finde slik, der passer til højtiden. På billedet har vi desuden tilføjet lækre Pasta Basta fra Haribo. Vi har også forkælet blandingen med luksuriøse chokolade hasselnødder og chokolade popcorn.

Brusende Halloween Drinks

Nedenfor kan du se en video, hvor vi blander en Halloween drink med masser af spræl i. Den er børnevenlig, og smager af fest og farver. Den er vildt nem at lave. Fyld et glas med grønne eller røde Nerds, tilsæt isterninger og Sprite, og se drinken blusse op.

Farvede tunger og godt humør er kun en nem blanding væk! Afslutningsvis kan du pynte drinken med vores Blodrøde Øjne for at gøre den ekstra spooky – børnene vil elske det!

Lækre Fingre Med Slik I

Halloween byder gerne på både slik og pynt. Fyld et par engangshandsker med slik og skab nogle (u)lækre slikposer. Dette er også en god mulighed for at sidde sammen med familien og lave hver sin slikhånd.

Slikhænderne kan laves ud af alt slags slik, men vi anbefaler at fylde fingrende med chokoladebarer. Vi har både Mini Mars, Snickers, Twix og mange andre. Find og bland dem på vores Bland Selv Slik Side.

Hold øje med os i Oktober

Vi har glædet os virkelig meget til Oktober. Vi har nemlig planlagt meget forskelligt, som vil være med til at gøre jeres Halloween helt enestående. Vi vil præsentere vores slik på skræmmende vis og komme med bud på, hvordan vores Halloween slik kan bruges.

Hvis du synes, blodsirup på pandekagerne eller lækre Halloween børnedrinks lyder lækkert og spændende, så følg med på alle vores platforme. Kig forbi og smid en kommentar eller to. Vi elsker at være i dialog med vores kunder, så vi hele tiden kan være opmærksomme på, hvad I har smag for.

Besøg os på Tik Tok eller Facebook. Nedenfor er vores Instagram!

Følg med på Instagram!