arrow-left

Erhverv


  Har dine medarbejdere øget en ekstra indsats?

  Eller synes du blot, at de fortjener lidt ekstra luksus? Forkæl dem med lækkert bland selv slik eller en smagfuld gavekurv fra Slikbilen. Du kan give medarbejderne en lækker gave midt på ugen, som giver lidt ekstra overskud til de resterende dage. Du kan også forkæle dem med en delikat pose lige op til weekenden, som de kan dele med hele familien. Det er en gave som alle vil blive svært begejstret for. Fordi hvem elsker ikke slik? Uanset om det er økonomer, tømrer, IT-supporterer – ja endda kostvejledere, som du skal forkæle, så vil bland selv slik vække ekstase og glæde hos alle.

  Vores slik er meget blødt og friskt – i vores sortiment finder du desuden også sukker- og gelatinefrit slik.

  Vi har blandt andet hjulpet:

  Skal du kåres som årets chef?

  Det er de små ting, som betyder noget. Som ansat vil man altid gerne værdsættes, dette kan gøres med rosende ord men også med en lækker overraskelse.

  • Når dine medarbejdere bliver værdsat, så vil deres motivation øges helt naturligt. Måske vil de endda give den lidt ekstra gas ovenpå et skud sukker.
  • Deres arbejdsglæde øges ligeledes. Arbejdet virker en del mere tiltalende, når der er et godt arbejdsmiljø omkring en og ledelsen er i top.

  Vores erhvervskunder siger ..

  Hvis du vil gå all in på forkælelse, så kan du arrangere en hel hygge-eftermiddag for medarbejderne. Stil de varme stole frem, sæt en god film på overheadprojektoren og hæld lækkert slik fra Slikbilen op i skålene. På denne måde skaber du en fredag eftermiddag i særklasse, som vil blive tildelt en masse af stjerner og thumbs-up fra medarbejderne. Sådan nogle arrangementer forstærker fællesskabet og det sociale element mellem kollegaerne.

  Er onsdagsmøderne en smule langsommelige? Så kan du med fordel gøre dem lidt mere interessante med bland selv slik. Det er nogle snacks som ikke er forstyrrende i samme element som knasende chips eller sprøde gulerødder. Derfor kan møderne sagtens foregå i god ro og orden mens der bliver guffet slik i baggrunden.

  Ud med flødeboller og shake´n´bake – ind med smagfuldt bland selv slik
  Når vi har fødselsdag, har vi en tendens til at medbringe de samme kager eller flødeboller år efter år, som vi glædeligt deler ud af. Men hvad med at prøve noget nyt, som vil vække stor begejstring hos kollegaerne? Frisk og blandet slik her fra Slikbilen. Ude i højre side kan du vælge hvor mange kollegaer/medarbejdere, som du vil gøre glade. Vælg herefter prisen og om hvorvidt det skal være gavekurve, slikposer eller gavekort.

  Slik er en smagssag. Vi har alle sammen vores yndlingsvariant – uanset om det er chokolade, vingummi eller lakrids. Derfor kunne det også være en fordel at købe et gavekort. På denne måde kan dine medarbejdere eller kollegaer selv gå ind og blande slikket. Vi har Danmarks største udvalg af kvalitetslik med over 400 forskellige varianter.

  Gavekurve – en delikat af slagsen

  Vi kender det formentlig allerede. De lidt småkedelige gavekurver, som er fyldt med alverdens ting såsom olier, krydderier og kaffebønner – som vi aldrig rigtig får brugt, eller blot giver videre til den næste fødselar. Giv i stedet en gavekurv fra Slikbilen, som i den grad batter.
  Giv gavekurven til din medarbejderes runde fødselsdage, jubilæer eller som ”god-bedring-gave”. En smagfuld gavekurv, som kan være proppet med M&Ms, chokofanter, saltbomber og labre larver. Det er formentlig en gavekurv, som hurtigt vil blive spist og nydt med stor fornøjelse.

  Det er ekstremt nemt og hurtigt at bestille over Slikbilen. Slikket vil kort tid efter din bestilling blive pakket med omhu for god hygiejne og leveret lige til din virksomheds hoveddør. Vi leverer både til store og små virksomheder. Lav din bestilling allerede i dag, og dine kollegaer eller medarbejdere kan se frem til en delikat overraskelse i nærmeste fremtid.

  slikbilen-selling-points-01

  + 200000

  glade kunder

  slikbilen-selling-points-01

  Dag-til-dag levering

  slikbilen-selling-points-01

  + 600

  forskellige sliktyper

  slikbilen-selling-points-01

  100% fokus

  på hygiejne