arrow-left

Bland Selv M&M’s Peanuts

M&M's

Peanuts Dark Pink

i-add
12+ stk. 30 g
i-delete
M&M's

Peanuts Yellow

i-add
12+ stk. 30 g
i-delete
M&M's

Peanuts White

i-add
12+ stk. 30 g
i-delete
M&M's

Peanuts Orange

i-add
12+ stk. 30 g
i-delete
M&M's

Peanuts Teal

i-add
12+ stk. 30 g
i-delete
e-remove

Hvem tilhører posen?

Hvem skal spise slkket

Jubii! Posen er nu i kurven

Hvad vil du nu?

Gå til kurven
slikbilen-selling-points-01

+ 200000

glade kunder

slikbilen-selling-points-01

Dag-til-dag levering

slikbilen-selling-points-01

+ 600

forskellige sliktyper

slikbilen-selling-points-01

100% fokus

på hygiejne

M&M's Chokolade peanuts hos Slikbilen!

M&M’s chokolade peanuts er en klassisk og populær slikvariant, som er kendt og elsket af mange. Denne variant består af små, farverige chokoladekugler fyldt med ristede peanuts, og er en favorit blandt både børn og voksne.

M&M’s chokolade peanuts er lavet af en lækker chokolademasse, som omgiver en sprød, ristet peanut. Chokolademassen er smeltet omkring peanuttet, hvilket skaber en unik smagsoplevelse, hvor det søde og salte smelter sammen og giver en dejlig balance i smagen. De farverige bolsjer er et sjovt og farverigt indslag i enhver slikpose eller som en snack til at have med på farten.

M&M’s chokolade peanuts er et godt valg for dem, der ønsker en sød og lækker snack, men også vil have lidt ekstra knas og fylde i deres slik. Peanuttene giver også en god mæthed, så man føler sig mere tilfreds efter at have spist en håndfuld af disse lækre chokoladekugler.

M&M’s chokolade peanuts er også velegnede til at blive brugt i forskellige bagværk som cupcakes og kager. De farverige og smagfulde bolsjer giver et sjovt og spændende twist til enhver opskrift, og der er mange forskellige måder at bruge dem på.

Alt i alt er M&M’s chokolade peanuts en klassisk favorit blandt slikelskere, der ønsker en sød og lækker snack med lidt ekstra knas og fylde. Med deres farverige og sjove udseende er de også perfekte til enhver fest eller sammenkomst, hvor man vil have noget sødt og sjovt at dele med sine venner og familie.

Mange farver til festlige begivenheder!

M&M’s er en sjov og farverig måde at tilføje lidt ekstra sødme til enhver festlig begivenhed, inklusiv babyshowers. Der er mange måder, hvorpå man kan bruge M&M’s til at dekorere og tilføje lidt ekstra farve og smag til festen.

En populær måde at bruge M&M’s på til babyshowers er at sammensætte en farverig slikpose eller gavepose til gæsterne. Man kan vælge imellem de forskellige farver og smagsvarianter for at skræddersy en pose, der passer til temaet eller farveskemaet for festen. Det er også en god ide at have nogle skåle fyldt med M&M’s tilgængelige rundt omkring i lokalet, så gæsterne kan tage en lille snack, når de har lyst.

Man kan også bruge M&M’s til at dekorere kager eller cupcakes. Man kan fx drysse M&M’s over toppen af cupcakes eller bruge dem som pynt på kager eller andre desserter. Hvis man ønsker at tilpasse farverne til festens tema, kan man sortere M&M’s efter farve og kun bruge de farver, der passer til temaet.

En anden sjov måde at bruge M&M’s på er at spille forskellige spil med dem. Man kan fx fylde en flaske med M&M’s og lade gæsterne gætte antallet af M&M’s i flasken for at vinde en præmie. Man kan også spille “M&M’s bingo”, hvor gæsterne får et kort med forskellige farver af M&M’s på, og så skal de krydse af, når de ser de forskellige farver rundt omkring i lokalet.

Alt i alt er M&M’s en sjov og farverig måde at tilføje lidt ekstra sødme til enhver festlig begivenhed, inklusiv babyshowers. Med deres forskellige farver og smagsvarianter er der masser af muligheder for at skræddersy en pose eller dekoration, der passer til festens tema og farveskema.

Se indholdet af posen
mini-image-mix
Vægt: 0 g
0 DKK
Se bonusser
e-remove

Overskrift

Indhold

SKUM I 37% MÆLKECHOKOLADE OG 11% OVERTRÆKSCHOKOLADE”’ INGREDIENSER: SUKKER, GLUKOSESIRUP, KAKAOSMØR, VAND, KAKAOMASSE, SØDMÆLKSPULVER, GELATINE, VALLEPULVER (MÆLK), STABILISATOR (SORBITOLSIRUP), SKUMMETMÆLKSPULVER, EMULGATOR (SOLSIKKELECITHINER), SKUMDANNENDE MIDDEL (MÆLKEPROTEIN), AROMA.KAN INDEHOLDE SPOR AF JORDNØDDER.

Næringsværdi pr. 100g
Energi 417 kcal
Fedt 16 g
- Heraf mættet 9,5 g
Kulhydrat 64 g
- Heraf sukkerarter 56 g
Protein 4,5 g
Salt 0,13 g